РАСПОРЕДЧАСОВИ

РАСПОРЕД ЧАСОВИ

Овој распоред важи до 15.4.2021, часовите се одвиваат во студиото.

Клубот го задржува правото на промена на распоредот, во зависност од потребите и можностите на истиот.

понеделник

 • 10:00
 • PILATES morning / Бисера
 • 18:00
 • PILATES / Ненад

вторник

 • 18:00
 • PILATES / Ненад
 • 19:00
 • BODY COMBAT / Ненад

среда

 • 10:00
 • PILATES morning / Бисера
 • 18:00
 • PILATES MIX / Ненад

четврток

 • 18:00
 • PILATES / Ненад
 • 19:00
 • AEROBIC MIX / Ненад

петок

 • 10:00
 • PILATES morning/ Бисера

сабота

недела

 • 18:00
 • PILATES MIX /Ненад

РАСПОРЕД ЧАСОВИ

Овој распоред важи од 15.4.2021, а часовите се одвиваат во студиото и на отворено во МТП тениско, во средното училиште Георги Димитров.

Клубот го задржува правото на промена на распоредот, во зависност од потребите и можностите на истиот.

понеделник

  време : 18:30
 • активност : PILATES
 • инструктор: Ненад
 • локација: Топ Форма
 • тип: сала

вторник

  време : 18:30
 • активност : PILATES
 • инструктор: Ненад
 • локација: Топ Форма
 • тип: сала

 • време : 20:00
 • активност : AEROBIC COMBAT
 • инструктор: Ненад
 • локација: МТП Тениско
 • тип: отворено

среда

  време : 18:30
 • активност : PILATES
 • инструктор: Ненад
 • локација: Топ Форма
 • тип: сала

четврток

  време : 18:30
 • активност : PILATES
 • инструктор: Ненад
 • локација: Топ Форма
 • тип: сала

 • време : 20:00
 • активност : AEROBIC COMBAT
 • инструктор: Ненад
 • локација: МТП Тениско
 • тип: отворено