КОМБАТ АЕРОБИК

потрошени 750калории

КОМБАТ АЕРОБИК е високо потикнувачки кардио-тренинг, каде што целосно ќе се опуштите. Оваа жестока и енергична програма е инспириранa од боречкитe вештини, карате, бокс, тае квон до, таи чи чуан и тајландски бокс. Понесени од енергичната музика и високиот ритам на инструкторот, Вие удирате со нога, со рака, боксирате и правите разни кати. Тоа е патот којшто води до топење на вишокот од Вашите калории.

ПРИДОБИВКИ: Зголемување на силата и издржливоста, обликување на телото и стегнување на самодоверба.

ИНСТРУКТОР
НЕНАД

„Со еден збор, POWER AEROBIC.“.

КОМБАТ