Ценовникчленарини

Ценовникчленарини

Почитувани, согласно долгиот период на неработење на клубот и тешката економска ситуација во нашата дејност,а со желба да овозможиме на вежбачите да ги искористат заостанатите членарини, направивме план за реализација на истите. Планот е направен согласно моменталниот распоред,ограничениот број на вежбачи во салата и крајно сложената здравствена состојба во државата. Се надеваме дека ќе имате разбирање за целата ситуација и по пат на порака на нашата адреса info@votopforma.com.mk ќе ни испратите известување дали ќе ја искористите оваа можност.

Купените термини може да ги користите во било кој ден и на било која активност.

ЗАОСТАНАТИТЕ ЧЛЕНАРИНИ МОЖЕ ДА СЕ ИСКОРИСТАТ НАЈДОЦНА ДО 31.07.2020.

ЗА ЧЛЕНОВИТЕ СО НЕОГРАНИЧЕНИ ТЕРМИНИ, ИМА 10 ТЕРМИНИ , КОИ МОРА ДА СЕ ИСКОРИСТАТ ДО ИСТЕКОТ НА ЧЛЕНАРИНАТА.

8 термини

1000 мкд

 • 8 термини
 • во рок од 30 дена
 • без пролонгирање

10 ТЕРМИНИ

1200 мкд

 • 10 термини
 • во рок од 30 дена
 • без пролонгирање

12 ТЕРМИНИ

1500 мкд

 • 12 термини
 • во рок од 30 дена
 • без пролонгирање

еден термин

300 мкд

 • еден час

уплата ОД 12.02 ДО 19.02

2 ТЕРМИНИ

 • термините треба да се искористат до 15.07.2020

уплата ОД 19.02 ДО 26.02

4 ТЕРМИНИ

 • термините треба да се искористат до 22.07.2020

уплата ОД 26.02 ДО 05.03

6 ТЕРМИНИ

 • термините треба да се искористат до 29.07.2020

уплата ОД 05.03 ДО 12.03

8 ТЕРМИНИ

 • термините треба да се искористат до 05.08.2020

СТАТУС
РЕДОВЕН ЧЛЕН

Платете две членарини по редовна цена, а секоја наредна плаќајте ја на истиот датум, секој нареден месец. Така станувате РЕДОВЕН ЧЛЕН. Доколку прескокнете една членарина, го губите статусот. Затоа бидете секогаш на време во Топ Форма.

ЦЕНОВНИК