BODYATTACK

потрошени 730калории

BODY ATTACK е кардио тренинг инспириран од различни спортови. Ова е тренинг со висок интензитет кој комбинира атлетска обука со вежби за сила и издржливост. BODY ATTACK согорува голем број калории, ја затегнува и обликува фигурата и ја крева силата, издржливоста и брзината на повисоко ниво. Поради неговата едноставност и лесно запаметените движења, како и неговите изразени ефекти, оваа програма е прифатена од многу различни типови на лекари.

ПРИДОБИВКИ: Обликување и затегнување на телото, интензивно согорување на калории, подобрена функција на срцето и белите дробови, зголемена издржливост.

ИНСТРУКТОР
НЕНАД

„Со еден збор, POWER AEROBIC.“.

АТАК