УТРИНСКИ BODY BALANCE

потрошени 550калории

Утрински BODYBALANCE е тренинг кој комбинира елементи од јога, пилатес и таи чи. Благодарение на инсистирањето за длабоко дишење, како и на низата движења и позиции избрани да бидат совршено компатибилни со музиката што ги придружува, вежбачите го напуштаат овој тренинг смирени, фокусирани и опуштени. BODYBALANCE ја подобрува силата, флексибилноста и го доведува телото во состојба на апсолутна релаксација. Поради својата умереност и целисходност, програмата е наменета за различни типови на луѓе: оние кои сакаат програми со умерен и помал интензитет, како и енергични вежбачи на кои им е потребна повремена ефективна доза на релаксација. ПРИДОБИВКИ: Обликување на телото и вистинска забава и релаксација.

ИНСТРУКТОР
БИСЕРА

„Вежбањето наутро е закон!“

УТРИНСКИ BODY BALANCE