ПИЛАТЕС ПИЛАТЕС

потрошени 450калории

Активност која вклучува вежби за подобрување на јачината и еластичноста. Ја подобрува концентрацијата, рамнотежата и го корегира неправилното држење на 'рбетот. Ја подобрува подвижноста на' рбетот и големите зглобови - рамената и колковите. Вежбите вклучуваат, мали топки, големи топки, ластици и тегови.

ПРИДОБИВКИ: Зајакнување на мускулите, подобрување на држењето на телото, подобрување на концентрацијата, зголемување на флексибилноста.

ИНСТРУКТОРИ
НЕНАДБИСЕРА

„После 10 тренинзи ќе се чувствуваме подобро, после 20 тренинзи ќе изгледаме подобро а после 30 тренинзи ќе имаме ново тело“.

ПИЛАТЕС