Ladies first, Ladies only!

Top Fitness,
Top Forma!
 

За Топ Форма

Почитувани,

Студиото за ZUMBA, аеробик и пилатес, „ТОП-ФОРМА“ се наоѓа на бул. Партизaнски одреди бр.26а, наспроти Универзалната сала во новоизграден станбено-деловен простор. Современо изградениот објект е со квадратура од 200м2 и е опремен со централна климатизација и вентилација (во сите простории), комфорни гардероби, тушеви, крпи и тоалети, голема сала за изведување на вежбите, современо аудио и визуелно решение во просторот. Просторот има капацитет да опслужи околу 50 корисници на нашите услуги во исто време.

Зошто токму Топ-Форма? Нудиме вискоквалитетен обучен кадар – инструктори за аеробик, пилатес и ZUMBA , извонредно пријатен и просторен амбиент со сите видови реквизити за вежбање.

Зад нас се многу активности : Пилатес ден 2009, ZUMBA фест 2009, Топ-Аеробик ден 2010, Verano azul 2010-Охрид, Пилатес ден бр.2 2010, Fitness Promo 2011 и Лето 2011 во хотел Метропол-Белви Охрид, ФИТНЕС ФЕСТ 2012, Бесплатен фитнес за сите 2012 на Градска плажа-Парк 2012 и Aerobic convention 2013 со интернационални гости (Gil Lopes , Ninas team),  Les Mills промоција во Македонија, 2014 година, Горска “on Move” 2016 – Градски парк Скопје.

Тоа е Топ-Форма, секогаш чекор напред, пред останатите.

Ваше е само да дојдете и да вежбате, за да бидете секогаш во „ТОП-ФОРМА“!

 

 

 

Инстуктори

members

Ненад


members

Марина


members

Александра


members

Бисера


members

Горана


 

Активности

Mix Pilates

Пилатес Mix

со Ненад, Бисера и Горана

вторник , недела
-18:00ч /19 :00ч-
TBW

TOTAL BODY WORKOUT

со Ненад

петок
-20:00ч-
Zumba

ZUMBA

со Александра

пон/сре/пет
-20:00ч / 19:00ч-
Combat

Аеробик COMBAT

со Ненад

вторник и четврток
-20:00ч/19:00ч-
Pilates

Пилатес

со Ненад, Бисера и Горана

пон/сре/пет
-18:00ч-
Topka

Пилатес на топка

со Ненад, Бисера

втоr / чет
-18:00/19:00ч-
Attack

Аеробик ATTACK

со Ненад

понеделник / недела
-19:30ч / 20:30ч-
step

Аеробик STEP

со Ненад

среда/ недела
-19:00ч / 20:00ч-

 

 

Членарина

8 термини месечно
 

1.200 ден.

  • важи 30 дена (Сите термини мора да се искористат во еден месец.)
12 термини месечно
 

1.500 ден.

  • важи 30 дена (Сите термини мора да се искористат во еден месец.)
Сите попладневни термини
 

1.800 ден.

  • важи 30 дена. (Сите термини мора да се искористат во еден месец.)
Утрински термини
 

1.000 ден.

  • важи 30 дена. (Сите термини мора да се искористат во еден месец.)
Еден час
 

300 ден.

  • Пробен час - 300 ден.
10% Попуст
 

10%

  • Тримесечна членарина.
20% Попуст
 

20%

  • Шесмесечна членарина.

Контакт

студио "ТОП-ФОРМА"
бул.: Партизански одреди 26а, (спроти Универзална сала), Скопје, 1000 . Македонија
пошта: info@votopforma.com.mk