DANCE AEROBIC

потрошени 750калории

AEROBIC DANCE Систем на вежби кои комбинираат аеробик со чекори за танц и обично се прават на позната музика.

ПРИДОБИВКИ: Зголемување на силата и издржливоста, обликување на телото и стегнување на самодоверба.

ИНСТРУКТОР
БЛАГОЈА

„Со еден збор, POWER AEROBIC.“.

DANCE AEROBIC