BODY ATTACK

потрошени 750калории

BODY ATTACK

Body Attack е кардио тренинг инспириран од различни спортови. Ова е тренинг со висок интензитет кој комбинира атлетска обука со вежби за сила и издржливост. АТАК АЕРОБИК согорува голем број калории, ја затегнува и обликува фигурата и ја крева силата, издржливоста и брзината на повисоко ниво. Поради неговата едноставност и лесно запаметените движења, како и неговите изразени ефекти, оваа програма е прифатена од многу различни типови на лекари.

ПРИДОБИВКИ: Обликување и затегнување на телото, интензивно согорување на калории, подобрена функција на срцето и белите дробови, зголемена издржливост.

ИНСТРУКТОР
НЕНАД.

„Со еден збор, POWER AEROBIC.“.

BODY ATTACK